یانه‌ی كوردستان

ڤێرژنی ته‌واو : داگرتنی ڤیدیۆی یوتوبی و گۆرینی فۆرماته‌كه‌ی بۆ مۆبایل بێ به‌رنامه‌
تۆ ڤێرژنی ته‌واو به‌كار ناهێنی ئه‌گه‌ر ده‌ته‌وێت بیبینیت. ئه‌مه‌ ڤێرژنی ته‌واوه‌ كه‌ تازه‌ له‌ ناو سایته‌كه‌دا دانراوه‌.
سلاو خۆشه‌ویستان له‌ بابه‌تی ئه‌م جاره‌ باسی چۆنیه‌تی داگرتنی ڤیدیۆكانی سایتی یوتوبی ده‌كه‌ین ڕاسته‌ به‌رنامه‌ زۆره‌ بۆ داگرتن له‌ وانه‌یه‌ كه‌ باش بن به‌ڵام تۆ ئه‌گه‌ر ده‌ته‌وێ ڤیدیۆ دابگری هه‌موو به‌رنامه‌كان وه‌لانێ چونكه‌ ته‌نها سایتێك ده‌توانێ فۆرماتی ڤیدیۆ كه‌ت بۆ بگۆرێ بۆ مۆبایل یاخوود چه‌ند فۆرماتی تریش له‌ گه‌ڵم بن ڕوونی ده‌كه‌مه‌وه‌ بۆتان
سه‌ره‌تا ده‌بێ لینكی ڤیدیۆكه‌ بێنی له‌ سایتی http://www.youtube.com دۆزینه‌وه‌ی ڤیدیۆ به‌م شێوه‌یه‌ وه‌كو گوتمان سایتی یوتوبی بكه‌وه‌ وه‌ك ئه‌م وێنه‌یه‌

ئه‌م وێنه‌یه‌ی سه‌ره‌وه‌ سایتی یوتوبه‌ له‌ به‌شی سێرچ ناوه‌كه‌ بنووسه‌ وه‌ك من نووسیومه‌ عزیز وه‌یسی پاشان چه‌ند ڤیدیۆیه‌كت پێ ده‌دات یه‌ كێكیان هه‌ڵبژێره‌ له‌و شوێنه‌ سوره‌ی نیشانم كردووه‌ ئه‌وه‌ لینكی ڤیدیۆكه‌ته‌ كۆپی بكه‌ پاشان ئه‌م سایته‌ بكه‌وه‌ http://youtubegrab.com كاتێك سایته‌كه‌ت كرده‌وه‌ وه‌ك ئه‌م وێنه‌یه‌

ده‌بینی كه‌ من ئه‌و لینكه‌ی له‌ سایتی یوتوبی كۆپیم كرد ئێستا له‌ شوێنه‌ سووره‌كه‌ په‌یستم كرد واته‌ له‌وێم دانا وه‌ له‌ خواره‌وه‌ ده‌بینی چه‌ند به‌شێك هه‌یه‌ ده‌بێ یه‌كیان هه‌لبژێری من بۆ مۆبایلم هه‌لبژاردووه‌ پاشان كلیكم له‌سه‌ر convert and download كرد ئێستا چاوه‌رێ بكه‌ چونكه‌ فۆرماته‌كه‌ ده‌گۆرێ بۆ مۆبایل پاشان گۆرینه‌كه‌ ته‌واو ده‌بێ تۆش داونلۆدی بكه‌ وه‌ك ئه‌م وێنه‌یه‌ وه‌ك ده‌زانی كلیك له‌سه‌ر به‌شه‌ سووره‌كه‌ بكه‌ بۆ داگرتن
دةستةكانت خوش بيت كاك سامان بابةتةكةت زور بةسودة هيوادارم بيبةشمان نةكةيت .

زۆر سوپاس لینكێكێكی زۆر به‌سوده‌ به‌ تایبه‌تی له‌به‌ر ئه‌م كۆنڤێرته‌رانه‌ هیوادارم به‌رده‌وام بیت

ده‌ست خۆش كاكه‌ سامان به‌ڕاستی سوود مه‌نده‌ به ‌هیوای به‌رده‌وامیت...
سوپاس بۆ هه‌مووتان رێزم هه‌یه‌ بۆتان
ياخوا هه ر سه ركه وتوو بيت
ياخوا هه ر سه ركه وتوو بيت
زۆر سوپاس به‌رێز rezheen
دةستت خؤش بيَت كاك سامان.
ئةم سايتةش هةمان ئيش دةكات كة سايتةكةت بؤ دةهيَنيَت بؤ داونلؤدكردن و تةنها بؤ سايتي يووتيوب نية بةلكو لة ضةند سايتيَكي زؤر تر كة فيديوي تيَداية.
keepvid.com
ده‌ستت خۆش بێت
هیوادارم هه‌میشه‌ پێشه‌نگ بیت ده‌ستت خۆشبێت
من سودێكی زۆرم لێ دی
سوپاس بۆ هه‌مووتان سوود وه‌رگرتنی ئێوه‌ له‌ بابه‌ته‌كانم هیوای منه‌
لینك