پێشنیارێک بۆ کاک هێمن و دهستهی بهرێوه بهرانی سفۆکورد
کاک هێمن برای بهڕێزم من له شاری سڵیمانیم ههتا ئێستا رۆژنامهکهتانم نه به دهستی کهسێکهوه بینیوهو نه باسی شی کراوه برای بهڕێزم تۆ که ڵیره باسی شتێک دهکهیت مهڵی برۆ رۆژنامهکه بکره تا بهستهروو فێربونی بونه ئهنداموو کار پیکردنی بزانیت
کاکه
یان بابهتهکه مهنووسه یان که ئهی نوسیت بهستهرهکه دابنێ
دوو باره رێزوو سوپاسم بۆ ئهوانهی له سیفۆ کورد کار ئهکهن
وه هیوادارم کاک هێمن و دهستهری بهڕێوه بهران لێم زویر نهبن
من تهنها لهبهر دڵسۆزیمه وه لهبهر خۆشمه

دهست خۆشی تان لێ دهکهم
وه شتێکی تریش دهمهوێت بیڵێم ئهوهیه
وێش بڵاو کردنهوهی رۆژنامهکهت سیفۆ کورد زۆر باش کارت بۆ دهکرد رۆژانه 2-3 بابهتت بۆ زیاد دهکرد بهڵام بهداخهوه ئێستا ئهوانه ههڵ دهگریت بۆ رۆژنامهکهو ئهگهر حهفتانه 1-2 بابهت لێره بنوسێت
هۆکاری نوسینی ئهم بابه تهم دهگهڕێتهوه بۆ
ئهم بابهته
http://www.c4kurd.com/hawal/?Lapara=238
barezm mn lashary slemanymw hamw zhmarakany c4kur m haya wa bazar pra la rozhnamay c4kurd lay bar darky sara hamwyan hayana...dyara prsiar la mn nakrawa balam pem xosh bw ka handek zanyaryt pe bdam barezm
C4kurd lalayan hich damw dazgayaky 7kwmyawa yarmatyan nadret aw hamw arka w para dany website w babat danan w rozhnama drwst krdn w hamw shtakany tr lasar shany 3 ganja labar awa lawanaya bahoy froshy aw rozhnamayawa btwann kamek para payda bkan w bahoyawa handerk keshay website akay pe charasar bkan
hiwadarm zwir nabyt barezm
harchanda prsyar la mnish nakrawa
lagal rezm
تكاية b52 فونتى كوردى بةكار بهينة نا خوينريتةوة
سوپاس بۆ کاک بی52
بهڕێزم راسته من نهگهراوم بهدوایدا بهڵام حهتا ئیندێکسهکهم نهدیوه با بڵاوی بکهنهوه به ههموو ناو شاردا نهک تهنها بهردهرکی سهرا
کاک بی52 ببوره زۆرێک له گهنجانی ئهمشارهو زۆر شاری دیکه وێب سایتیان کڕیوه برای بهڕێز کڕینی وێب سایت ئهوهنده نیه که قسهی لهسهر بکرێت که زۆر زۆر بێت بهڕیزم
-------------- ئهمه مهبهستی من بوو------
ئیهمال کردنی وێب سایتهکه لهبهر ڕۆژنامهکه
*نازانم کاک هێمن بۆ وهڵامی نهداومهتهوه !!!!!!!!!!
دهستت خۆش بێت كاك سهركهوت
براكهم ئاساییه ههموو كهسێك بۆی ههیه رهخنهو بێشنیاری بنیات نهر بنوسێت بۆیه باورناكهم دهستهی بهرێوبهران لهم
جۆره رهخنانه زویر ببن ئهگهر قبوڵی رهخنهو پێشنیار نهكرابایه ئهم به شهش دا نهئهندرا
سه بارهت به پێشنیارهكهشت ئهگهر بابهتهكهت به وردی خوێندبێتهوه له له كۆتایی بابهته ولامی پرسیارهكهی بهرێزیشت
دهست دهكهوێت كه نوسراوه ( جا بۆ پهیداركردنی رۆژنامهكه لهگهڵ یارمهتیدانیكه بۆ ئێمه ئهوه بهدهست گهیاندنی زانیاریهكی زۆریشه.
ههر شاد بن ) مهبهستێكی روونه كه خوێنهر به هۆی كرینی رۆژنامهكه دهتوانێت ههم سوود به رۆژنامهكه بگهیهنئ ههم به خۆشی
وهك B52 لهسهرهوه ئاماژهی پێكرد سایت و رۆژنامه و یانهش تهنها لهسهر ئهركو گیرفانی چهند لاوێكه تا ئێستا لهلایهن هیچ سهرمایه دارێكهوه یارمهتی نهدراوه كه ئهوهش كارێكی دهگمهنه بهراستی من سهردانی زۆربهی سایته عهرهبی و ئهوروپیهكانم كردوه
كه 80%100 له لایهن كهسی بهناوبانگو سهرمایهدارهكانهوه یارمهتی ئهدرێن لهههمان كاتدا كه بابهتێك لهیانهكهیان ئهنوسن تانهبیت به ئهندام بۆت نیه سوودی لئ وهرگری ئایه به مه ئهلێیت چی ؟؟؟
سهبارهت به نهگیشتنی رۆژنامهش بهرێزت ئاگاداری كه رۆژنامه تهنها 17 ژمارهی دهرچووه ئایه هیچ رۆژنامهیهك توانیویهتی بهم ماوه كورته به بئ پڵپشتی مادی بهم شێوهیهی C4kurd بهربالاوبێت ؟؟؟؟؟
سهبارهت بهم پرسیارهشت (نازانم کاک هێمن بۆ وهڵامی نهداومهتهوه !!!!!!!!!! ) من ئاگادارم كه بههۆی خویندنهوه كه ئێستا كاتی امتیحاناته زۆر سهرقاڵه ئهگینا ولامێكی ههر بۆ ئهنوسیت
سوپاس بۆ هاوكاری ههموو لایهك هیوادارم به ههڵه تێنهگهن هاوكاری كردنی ههركارێكی مهبدهئی سوودی خۆتو گهلهكهتی تێدایه
سهركهوتوبن
برای بهڕێزم كاك سهركهوت سڵاو
سهرهتا زۆر سوپاس بۆ پشنیارهكانت، سی فۆر كورد ههمیشه دهرگای ئاوهڵا و كراوه بوو بۆ ههموو پێشنیار و ڕهخنهو گلهییهك و بهوپهڕی سنگ فراوانییهوه قبوڵی دهكهین بهتایبهتی ئهگهر بۆ باشتركردنی كارهكانمان بێت، بۆیه منیش لێرهدا به پێویستمزانی چهند ڕونكردنهوهیهك بۆ بهڕێزت بنووسم سهبارهت به پێشنیارهكانت، بهڵام هیوادارم به وردی ڕونكردنهوهكان بخوێنیتهوه ههرچهنده كهمێك درێژیشه و لهوانهیه چاوهكانی بهڕێزیشت ماندوو بكات.
ــ سهرهتا دهمهوێ به بهڕێزت بڵێم كه ئێمه لهگهڵ دهركردنی ههر ژمارهیهكی نوێ لهڕۆژنامهی سی فۆر كورد 300 ڕۆژنامه دهنێرین بۆ شاری سلێمانی خۆشهویست و خهڵكانێكی زۆریش ڕۆژانه دهست خۆشیمان لێدهكهن چ به تهلهفۆن و چ به ئیمهیڵ و هیوای بهردهوام بوونمان بۆ دهخوازن كه ئهمهش خۆی لهخۆیدا مانای ئهوهیه خهڵكانێكی زۆر له شاری سلێمانی خوێنهری ڕۆژنامهی سی فۆر كوردن، بهڵام ئهگهر بهڕێزت كهم تهرخهمیت له بهدهستخستن و پهیداكردنی ڕۆژنامهی سی فۆر كورد ئهوه مانای ئهوه نییه كه له شاری سلێمانی كهس ناوی ئهو ڕۆژنامهیهی نهیبیستووه و باسی لێوه نهكراوه.
ــ خاڵێكی تر له پێشنیارهكهی بهڕێزت بهڕاستی بووه جێی سهرسوڕمان و نیگهرانی لهلای من دروستكرد، ئهویش ئهوهیه بهڕێزت داوا دهكهیت كاتێك بابهتێك له سی فۆر كورد بڵاو دهكهینهوه لهلات ناخۆش و گرانه ئهگهر بڵێین لینكهكهی لهناو ڕۆژنامهی سی فۆر كورد ههیه، من لێرهدا پرسیارێك ئاراستهی بهڕێزت دهكهم، ئهگهر گهنجێك دۆستی زانستی سهردهم و فێربوون بێت و بیهوێت شارهزایی پهیدا بكات له بابهتێك كه زانیاری كهمه لهسهری، ئایا ئهركێكی هێنده گران و زهحمهته و نهتوانێ بچێته بازاڕ و ڕۆژنامهیهك پهیدا بكات كه نرخهكهی تهنها (500دینار)ی چاپی نوێیه؟ باوهڕ ناكهم وهڵامهكهت بهڵێ بێت چونكه ئێمه بۆ زۆر شتی لابهلا و لاوهكی چهندهها كاتژمێرمان لهژیانی خۆمان بهفیڕۆ داوه و زۆر ئاسایش بووه لهلامان، جا ئهگهر هاتوو مهبهستهكهمان فێربوون بێت باوهڕ ناكهم پهیداكردنی ڕۆژنامهیهك كه لهشاری خۆم دهست بكهوێت كارێكی مهحاڵ بێت و ببێته ڕێگر لهبهردهم فێربوون.
ــ له بهشێكی ترت باس لهوه دهكهیت كه ئێستا سایتی سی فۆر كورد وهك جاران نییه و ههفتهی دوو بابهتی بۆ زیاد دهكرێت ئهوانی تر ههمووی له رۆژنامهی سی فۆر كورد بڵاو دهكرێتهوه (ئهم ڕونكردنهوهیهت تا ڕادهیهك ڕاسته) بهڵام ڕاستییهك ههیه كه بهڕێزت و خهڵكانێكی زۆریش لهو ڕاستییه بێ ئاگان، ئهویش ئهوهیه كه باس له سایتی سی فۆر كورد و ڕۆژنامهی سی فۆر كورد و ستافی سی فۆر كورد دهكرێت ڕهنگه وابزانن كه سی فۆر كورد وهكو ڕێكخراوێك یان دهزگایهك یان كۆمپانیایهك وایه و ههموو ئهوانهی تێیدا كاردهكهن لههیچیان كهم نییه و تهنها كاریان بڵاو كردنهوه و گهیاندنی ئهو بابهته زانستیانهیه كه دهیان بیین له سایت و ڕۆژنامهكهیان، بهڵام بهداخهوه له ڕاستیدا ئهو بیركردنهوهیه زۆر زۆر دووره له واقیع و حاڵی ئێمه، بۆیه دهمهوێ لێرهدا ئهوه بۆ بهڕێزت ڕون بكهمهوه كه ههموو ستافی سی فۆر كورد به سایت و ڕۆژنامهوه تهنها له سێ گهنجی فهرمانبهر پێكهاتووه كه ههرسێكیشمان كرێچین و خوا خوامانه سهری مانگ خاوهن ماڵهكانمان جوابمان نهكات!!!!!!!، ئیتر ههرچی ئهركی سایت و دهركردنی ڕۆژنامهیه لهسهر گیرفانی خۆمان و ماڵ و مناڵمانه بهبێ ئهوهی ههتا ئێستا یهك فلس هاوكاری كرابێتین لهلایهن هیچ كهس و لایهن و ڕێكخراو و حیزب و سهنتهرێكهوه بهڵكو تهنها و تهنها كارهكان لهسهر شانی خۆمان و ئیرادهی خۆمانه، جا ئهگهر كهم كوڕیش ههبێت لهكارهكانمان گرفتهكه بۆ نهبوونی كات و دهرفهت ئهگهڕێتهوه نهك بۆ ئهوهی ئێمه سایتمان واز لێهێنا بێت و گرنگی بهڕۆژنامه بدهین، چونكه سایتی سی فۆر كورد و ڕۆژنامهی سی فۆر كورد تهنها یهك ئامانجیان ههیه بهدوو ئاراستهی جیاواز ئهویش ئهوهیه گهیاندنی زانست و فێربوون بهههموو تاكێكی كوردی زانستخواز بێ جیاوازی. بۆیه زۆرجار وا ڕیك دهكهوێت ئهو كاتانهی ههمانه تهنها بهشی ڕۆژنامه دهكات بوارمان نابێت كار بۆ سایتی سی فۆر كوردیش بكهین بهتایبهتی له كاتی تاقیكردنهوهكانی قوتابیان، سهرهڕای ئهمانهش ئهوهتا كهسانێكی نهفس نزم و دوژمن به كوردی هاوزمانیان دهبنه سهبهبكاری به فیڕۆدانی ئهو ههموو ئهرك و ماندوبوون و لێبڕانهی ئێمه به سیخوڕی كردن بهسهر سایتی سی فۆر كوردهوه تا به مهرامی گڵاویان بگهن و نههڵێن كهس لهخۆیان باشتر و لهسهروو تربێت، ئێمهیان ناچار كرد كه ههموو ئهو پرۆگرامانهی له سی فۆر كورد دامان نابوو لایان ببهین، كه بهڕاستی ئهوهش مایهی ئهسف و نیگهرانی بوو بۆ ئێمه چونكه دهبێت سهر له نوێ ههموو ئهو پرۆگرامانهی لاماندا دایان بنێینهوه كه بهڕاستی ئهمهش كاتێكی زۆر زۆر و ماندوبوونێكی زۆری پێویسته بهتایبهتی بهو هێڵه ئینتهرنێته لاوازهی كه له كوردستان ههیه.
داوای لیبوردن ئهكهم لهدرێژی وهڵامهكهم بهڵام ناچاربووم كه درێژی بكهمهوه چونكه ڕونكردنهوهكه وای ئهخواست.
سوپاس بۆ ههموو لایهك
دیاره پێتان خۆشه منیش شتیك بنوسم .. بهڵام ههوڵ دهدهم زۆر به كورتی بێت چونكه ئێوه وهڵامی تهواوتان داوهتهوه..
دیاره كێشهی سهرهكی دانهنانی لینكی ئهو بابهتهیه كه باسی ناردنی كورته نامه دهكات.. له راستیدا كاتێك ئهو بابهتهم نوسی بیرم كردهوه له كامیان دای بنێم ئایا رۆژنامه باشه یان سایت؟؟ له كۆتایدا بریارمدا له رۆژنامه بێت بهڵام له سایتهكهش وهكو دعایهیهك بۆ ئهو بابهته بكهم..
ئهوه ئامانجی من بوو.. جگه لهوهش ههمیشه حهز ئهكهم پهیوهندیهك له نێوان سایت و رۆژنامه ههبێت و یارمهتیدهری یهك بن.. ئهو ریكلام بۆ ئهو بكات و به پێچهوانهشهوه ..
وهكو كاك ههرده دهڵێت پهیداكردنی رۆژنامهیهك له سلێمانی كارێكی ئهوهنده گران نیه.. و تهنهاش لهبهردهركی سهرا نیه بهڵكو لهلای زۆربهی رۆژنامه فرۆشهكانی ئهوێ ههیه. جا من ناڵێم بیشیكڕه برۆ تهنها سهیری ئهو لاپهره بكه كه ئهو بابهتهی تێدایهو لینكهكهی وهربگرهو ئهوكات له ماڵهوه كاری لهسهر بكه ئهگهر 500 دینار زۆره.
ئهگهریش چویته شوێنێك دهستت نهكهوت ئهوه مهمنون دهبین پێمان بڵێیت و هاوكار بیت لهگهڵمان تاكو بیگهیهنینه ئهو شوێنهش..
بۆ كهمی بابهتیش له سی فۆر كورد ئهوه تهنها هی هیمن و ههرده نیه هی ههموتانه و خهمی لێ بخۆن و بابهتێكی باشتان له شوێنێك بینی بۆمان بنێرن تاكو بۆتان بڵاو بكهینهوه.. ئهگهر ماوهیهك من كاتم نهبوو ئهوه تۆ یارمهتی دهربه..
ئێمه وهكو سایتهكانی تر ناوی زل و شاری وێران نین.. نهمان وتوه سی فۆر كورده تهنها سهرچاوه.. كورد به بێ سی فۆر كورد بێ زانیاریه.. سی فۆر كورد وا له زانستی سهردهم دهوڵهمهندتان دهكات.. هیچ كام لهم دروشمانهمان نیه.. ئایا له دروشمی سی فۆر كورد چی نوسراوه؟؟ باسی زانستمان كردوه؟ وتومانه ئێمه نهبیت ئیتر كهس هیچ نازانێت؟ وتومانه بێ ئێمه كهس ناتوانێت سهیارهی باش و پێشكهوتوو دروست بكات؟؟
نهخێر تهنها نوسیومانه هی ههموانهو به ههموتانهوه جوانه..
بۆیه كاتێك ههست به نهبونی بابهت دهكهیت له سایت ئهوه تۆ خهمخۆربهو بابهتمان بۆ بنیرهو به مهمنونیهوه بڵاوی دهكهینهوه. تۆش خاوهنی سی فۆر كوردیت و به تۆشهوه جوانه..
لهگهڵ خۆشهویستیم.. (ببورن بۆ درونگ وهڵامدانهوهم)

سوپاس بۆ ههموو ئهو بهڕێزانهی وهڵامیان داوهتهوه ...
جا کاک هێمن بهڕێوهبهران ئێوه دهڵێن ئێمه خزمهت دهکهین خزمهت ههر خزمهته ئهگهر لێرهوهبێت باشتره کهس 500 دیناری پی زۆر نیه رۆژانه 2000 دینار بهس به سوالکهر دهدات 500 دینار ئیتر چیه جا ئێوهس به 500 دینار چیتان لێدێت ههر پارهی حیبرو وهرهقهکهیه !!!
ئهوهندهی بهو رۆژنامهوه خۆتان مهژخوڵ دهکهن بهیانهو سایتهکهوه خۆتان مهژخوڵبکهن سایتهکهتان پیش دهکهوێت.
کاک هێمن من ئهگهر له کوردستان نهبم چۆن رۆژنامهکهم دهست بکهوێت کهسێک له ئهوروپا بێت چۆن بابهتهکانتان ببینێت ؟
[/quote]ئهوهندهی بهو رۆژنامهوه خۆتان مهژخوڵ دهکهن بهیانهو سایتهکهوه خۆتان مهژخوڵبکهن سایتهکهتان پیش دهکهوێت
زۆر ڕاسته
ساردی یهك دیاره بهم سایتهوه بابهتی نوێ زۆر كهمه
جهنابتان پێشتر دهڵین من له سلیمانیم و رۆژنامهكهم نهبینیوهو ئێستاش باسی دهرهوهی كوردستان دهكهیت؟
ئهنجا سایت لهگهڵ ئهوهی بابهتی كهمه بهڵام رۆژانه له 7 ههزار جار زیاتر دهكرێتهوه. ئهمه مانای ئهوه نیه اهمال كراوه، ئهگهر ئێمهش بابهتی كهمی تێدا دابنێین ئهوه سهردانكردنی ههر بهردهوامهو خهڵكی سودی لێ نهبینن سهردانی ناكهن.
ئهمه ئهوه ناگهیهینیێت كه ئینكاری بكهم لهوهی كه وهكو جارانه، راسته رۆژنامه كاتی زۆری گرتوین، وا دهبێته گۆڤار ئهویش بۆخۆی كاری تایبهتی دهوێت. بهڵام بێگومانم كه كتێبخانهكانی كوردستان له ئێستادا زۆر پێویستی به رۆژنامهو گۆڤاری ئای تی ههیه، وهكو دیاریشه هیچ نیه جگه له رۆژنامهی سی فۆر كورد ئهوانی تر وهكو كتێب بڵاو دهكرێتهوه.
ههتا ئێستا ئێمه 22 ژمارهمان له رۆژنامهكه دهركردوه و رهنگه زیاتر له 4 ملیۆن دینارمان زهرهر كردوه، راسته ماددی زهرهره بهڵام ئهو به دهمهوه هاتنهی خهڵك و سود وهرگرتنهیان له رۆژنامهكه بۆ ئێمه ههموو شتێكه.
مهبدهئێكه ههمانه و به كرداریش سهلماندومانه كه ئامادهین ههموو شتێك له پێناو ئهو كارهی كه باوهڕمان پێیهتی كه دهركردنی رۆژنامهو گۆڤاره بكهینه قوربانی.
به ههرحاڵ ئهی بڕیار نیه سی فۆر كورد هی ههموان بێت دهی تۆ بابهت بنێره بۆ سایت تاكو بۆت بڵاو بكهینهوه

من هیچ زیادكردنێكم چونكه وڵامهكانی پێشتر كیفایهت نهبێت ههزار وڵامی تریش كیفایهت نابێت ...
تهنها ئهوه ئهڵێم مرۆڤ مهبدهئی نهبێت ههرگیز سهركهوتن نابینێت .... بهڵام مهبدهئێك به كردارهوه نهك تهنها قسه بێت
بهرێزت باش ئهزانی تا ئێستا سی فۆر كورد چی پێشكهش كردوه وه له پێناو چیشدا كاری كردوه ئهوه راستیهكه ههموو ئهوانهی سی فۆر كورد ئهناسن
ئهیزانن بهڵام نازانم بۆ خۆیان بئ ئاگا نیشان ئهدهن ... كاكه سهركهت من زۆرم پێخۆشه كاك هێمن تهنها یهك ههفته ئهركی خۆی بخاته ئهستۆی بهرێزت بزانم ئهتوانی تهنها یهك سهعاتیش بهردهوام بیت ؟؟؟؟ كاكه گیان ئێوه ئهم ئهركانه زۆر به سادهیی وهر ئهگرن بهراستی ئهوه نیه كه بهرێزتان بیری لئ ئهكهنهوه .... بهداخهوه خهڵكی ئێمه زۆر بهپهلهیه له كارهكان ناتوانێت سهبر بگرێت وا ئهزانێت دونیا ئاخیریهتی ئهگهر كارهكان زوو تهواو نهكات تهواو فهشهل دێنێت .. نا به پێچهوانهوه كاری جوان و سهركهوتو بریتیه له بیركردنهوه ورد.. پهله نهكردن.. داهێنان.. خاوهن ئامانج.. خاوهن بریار.. نهترسان.. بروابوون بهكارهكانت ... هیوادارم وردتر بروانینه دهورو پشتمان بزانین بنهمای سهركهوتن چۆنه ...
سهركهوتو بن
ده ستتان خوشبيت كاك هيمن
كاك هيمن من بؤ ئه وه ش وتم ئةكةر كةسيك لة ئةوروبابيت جون بابه ته كان ببينيت
نابيت دلتان زويربيت ته نها له به ر مالبةرةكة ئه م بابه ته م بلاو كرده وه ته نها بو ئه وه ى ميوان و ئه ندامانى له ده ست نه دات
سوباس
بۆ ئهوانهی دهرهوهی كوردستان بیرۆكهیهكی ترم ههیه.. ئهویش ناردنی ههر 22 ژمارهكهی سی فۆر كورد له رێگهی ئینتهرنێت. چونكه بهراستی كاتێك چاوێك به 22 ژمارهی رۆژنامهیهكی وهكو سی فۆر كورد دهخشێنیت بۆت دهردهكهوێت كه چ سامانێكه ئهمیش تهنها هێمن و ههردهو دهستهی سی فۆر كورد نیه بهڵكو ئهو نوسهرانهش كه به بهردهوامی و بێ گوێدانه هیچ بابهتیان ناردوه.
بۆ ئهم مهبهسته وا بهتهمام ژمارهكان به هۆی پهی پاڵهوه له ئینتهرنێت به نرخێكی بۆ نمونه (1) دۆلار بكردرێت ئهوكات یارمهتی دانێكه بۆ سی فۆر كورد و به ئاسانیش دهگاته بهرامبهر..
جارێكی تر سوپاس بۆ تۆ
سلاو ببورن فؤنتى كوردسم نةبوو
دوو بارة وةك رِةخنة قسة ناكةم
كاك هيَمن من ئيستا لةبةر دةركى سةرا كةرامةوة
كاتى ئيستا
25-9-2008 سةعات 4:48 دةقيقةى ئيوارةية
برام كاك هيَمن : من ئةمرو برسيارم لةهةموو كتيب فروشةكان كرد هيجيان وةلاميان لانةبوو دةيان وت نيمانة ئةمووت
من: كؤفارى سىفوركورد
وةلام:نية
من:ئةى روزنامةكةى
وةلام:نيمانة
من:ئيستا لاتان نية يان هةر نةتانبوة
وةلام:هةرنةمان بوة
باش هةموو برسيارةكان كوريك وتى برو بو ئةو دوكانة ئةكةر نةبوو هةر نية وتى لاى ئةو ئةوشتانة هةية
بةخؤشحالَيةوة روشتم بؤ دوكانةكة
برسيارم كرد وتى نةمان ماوة ئةوةم زور بيخوشبو وتى نةمانماوةو زمارةى تازة دةرنةجوة
بةلام مةبةستم ئةوةية بؤ تةنها لة يةك دووكان
برام كاك هيَمن زورترين موشتةرى لاى كتيب فروشةكانة نةك تةنها لةناو دوكانةكة ناو دوكانةكة زور ديار نية كةس نازانيت باسى خوم ناكةم دواى 13 برسيار دوزيمةوة ن مةبةستم بوو بزانم هةية يان نا بةلام كةسيكى تر زورناكةريت بة دوايدا
توى بةريز كةر ئةتوانيت بةسةر 1 دوكان بلاوى مةكةرةوة بةسةر هةموو كتيب خانة كانى ناو شارةكان بلاوى بكةرةوة تةنانةت سوبةر ماركيت و مينى ماركيتةكانيش
بيم خوشة سةركةوتو بن بوية ئةم قسانة دةكةم
ئيتر سوباستان ئةكةم بؤ خويندنةوةى بابةتةكان سوبان بؤ ئةو بةريزةى هاتة ناو ئةم بابةتةوة
sarkawt_v@ymail.com
sarkawt_v@yahoo.com
+9647701984709