یانه‌ی كوردستان

ڤێرژنی ته‌واو : چۆنیه‌تی ناردنی بابه‌ت بۆ رۆژنامه‌ی سی فۆر كورد
تۆ ڤێرژنی ته‌واو به‌كار ناهێنی ئه‌گه‌ر ده‌ته‌وێت بیبینیت. ئه‌مه‌ ڤێرژنی ته‌واوه‌ كه‌ تازه‌ له‌ ناو سایته‌كه‌دا دانراوه‌.
به‌ریزانی یانه‌ی كوردستان..
بێگومان رۆژنامه‌ی سی فۆر كورد كه‌ دوو هه‌فته‌ جارێك و له‌ سێ شه‌مماندا ده‌رده‌چێت ئێستا له‌ كوردستاندا ته‌نها رۆژنامه‌یه‌كی تایبه‌ت به‌ ئایتیه‌.. بۆ ئه‌م مه‌به‌سته‌ ئه‌وانه‌ی كه‌ توانای نوسین و شی كردنه‌وه‌ی به‌رنامه‌یان هه‌یه‌ ده‌توانن له‌ رێگه‌ی ئیمه‌ڵی تایبه‌ت به‌ رۆژنامه‌كه‌مان بابه‌تمان بۆ بنێرن..
ئه‌مه‌ ئیمه‌ڵی رۆژنامه‌كه‌مانه‌
np@c4kurd.com
له‌گه‌ڵ خۆشه‌ویستی ستافی سی فۆر كورد
slaw atwanen sarchawek la sarchawkany babtakny c4kurd bnern bom supas
slaw atwanen sarchawek la sarchawkany babtakny c4kurd bnern bom supas
نازانم مه‌به‌ستت چیه‌ له‌سه‌رچاوه‌كانی بابه‌ته‌كان.. ئه‌گه‌ر مه‌به‌ستت هه‌واڵه‌كانی لاپه‌ره‌ی یه‌كه‌م بێت ئه‌وه‌ له‌ چه‌ند سایتێكی هه‌واڵی ئینگلیزی و عه‌ره‌بی ده‌ری ده‌هێنین، سایتێكی تایبه‌ت نیه‌ له‌وێ وه‌ری بگرین.
بابه‌ته‌كانی كه‌وتۆته‌ سه‌ر ئه‌و كه‌سانه‌ی كه‌ بابه‌ته‌كان ده‌نێرن. من به‌ش به‌ حاڵی خۆم نوسینه‌كانم زیاتر به‌رهه‌می ئه‌و زیاتر له‌ نۆ ساڵه‌ی كارمه‌ له‌و بواره‌دا..
له‌گه‌ڵ رێزم
سلاو براكانم بؤجى كؤارةكةتان ناكاتة شارى كركوكى خؤشةويست ؟ ئايا هؤكةى جية
زۆر هه‌وڵمان داوه‌ بۆ كه‌ركوكیش بینێرین به‌ڵام تا ئێستا رێك نه‌كه‌وتوه‌ هه‌وڵ ده‌ده‌م له‌دوای ژماره‌ 17 بۆ ئه‌ویش بنێرین
له‌گه‌ڵ رێزماندا
سلاَوريَزم هةية بؤ طشت ئةندامانى سيفؤر كورد من بةشدار بوى نويَم ناوم ريَدارة لة هةوليَر دادةنيشم
دةست خؤشى ئةو سايتة جوانة تان ليَدةكةم
بةلاَم من كيَشةيةكم هةية لةم سايتة كة نامة دةنيَرم فؤنتى نازانم ضؤن دةبتة فؤنتى كوردى
سه‌ره‌تا به‌خێربێی بۆ یانه‌ی كوردستان
به‌رێزم بۆ نووسینی كوردی سه‌ردانی ئه‌م بابه‌ته‌ بكه‌ نوسین به‌ كوردی

تێبینی : هه‌وڵبده‌ له‌ به‌شی نوسین به‌ كوردی پرسیار بكه‌ی چونكه‌ ئه‌م به‌شه‌ په‌یوه‌ست نیه‌ به‌ كێشه‌كه‌ته‌وه‌

سه‌ركه‌وتوبی
dast xoshe la dastai govare c4kurd dakam wa heuadarm har bardauambn
sardar_2008
لینك