یانه‌ی كوردستان

ڤێرژنی ته‌واو : بۆ گشت ئه‌ندامه‌ به‌ریزه‌كان !!!!!!
تۆ ڤێرژنی ته‌واو به‌كار ناهێنی ئه‌گه‌ر ده‌ته‌وێت بیبینیت. ئه‌مه‌ ڤێرژنی ته‌واوه‌ كه‌ تازه‌ له‌ ناو سایته‌كه‌دا دانراوه‌.
سلاو بۆ هه‌موو ئه‌ندام و میوانه‌ به‌ریزه‌كان

به‌ریزان نازانم چۆن بجمه‌ ناو بابه‌ته‌كه‌.....
به‌ كورتی پرۆزه‌یه‌كی زۆر گه‌وره‌ی ویب سایتكمان له‌ ده‌سته‌ كه‌ بۆ خزمه‌تی ئیوه‌و گشت كوردیكه‌، ئینشا الله له‌ داهاتو به‌سه‌ركه‌وتوی دیته‌ خزمه‌تان.....
وه‌ سایتیكی بی لایان و سه‌ربه‌خۆیه‌و گشتیه‌(گشت بابتییكی تیدایه‌)
به‌ریزان بو ئه‌و بابه‌تم نوسیوه‌ ؟؟؟
بۆ ئه‌وه‌ی زانیاری كو بكه‌مه‌وه‌ له‌ لایان ئیوه‌وه‌ وه‌ك..
(( ئایه‌ چیتان ده‌وی بۆتان ئاماده‌ بكه‌ین وه‌ پیشنباره‌ كانتان جیه‌ ،جی دانه‌ین جی دا نه‌نه‌ین هه‌رشتیك كه‌ ده‌تانه‌وی وه‌ نایدۆزنه‌وه‌ له‌ ویبه‌كانی تری كوردی یان یاننننن..........

به‌ریزان بو ناردنی پیشنیاره‌كان تكایه‌ په‌یوه‌ ندیم پیهوه‌ بكه‌ن به‌ یمه‌یلی
mazin_qasab@hotmail.com
یاخود هه‌ر لیره‌وه‌ په‌یامه‌كه‌تان بنیرن به‌ شانلزیه‌وه‌ وه‌ری ده‌كرین.
زۆر سوپاس بو خوێندنه‌وه‌تان وه‌ هیوادارین پیشنیار بنیرن.
له‌گه‌ل ریزم بوتان.

چوار چێوه‌ :
تیبینی/ئه‌م پرۆژه‌یه‌ هه‌ر شتیكی وا ساده‌و ساكار نیه‌ وه‌ كو زوربه‌ی ویب سایته‌ كانی خۆماله‌ ، به‌لكو زۆر به‌ شیوازیكی نوێو
دیزاینی سه‌رده‌میانه‌ كه‌ تاكو ئیستا له‌ شیوه‌ی ئه‌م پرۆژه‌یه‌ نه‌كراوه.

هه‌ر بۆیه‌ حزمان كرد داوای پیشنیار له‌ به‌ریزانتان بكه‌م

سه‌ره‌تا كاك مازن ته‌مه‌نا ئه‌كه‌م وه‌ك به‌رێزت باست كرد پرۆژه‌یه‌كی نمونه‌یی بێت
سه‌باره‌ت به‌ پێشنیاریش به‌رێزم گه‌ر سایته‌كه‌ له‌به‌ر ده‌ست نه‌بێت پێشنیاری بۆ ناكرێت
ده‌توانی وه‌ك تێست سایته‌كه‌ بخه‌یته‌ كار ئه‌وكات پێشنیاره‌كان دروست تر خزمه‌ت به‌ سایته‌كه‌ت ئه‌كه‌ن

به‌هیوای سه‌ركه‌وتن
چاوه‌رێین
سلاو: هيواي سةركةوتن دةخوازم و حةزدةكةم بةشیکی دةنگی اسلامی تیدا بیت
سلاو و ریز....
هیوا گیان برا بیگومان دلنیابه‌ له‌وه‌ی كه‌ زۆر نوی و مۆدیرن ده‌بیت ... بلام پیویستم به‌ پیشنیاری ئیوه‌ی به‌ریز هه‌یه‌ بو زیاتر نویخوازی وه‌ك ئایحه‌ حه‌ز له‌ چ به‌شیك یان هه‌رشتیك ده‌كه‌ن كه‌ تا ئیستا به‌رده‌ست نیه‌....
كاك محمد (ده‌نگی اسلامی) واتا جون. به‌شی اسلام و ئاین هه‌یه وه‌ نازانم كه‌ وتت (ده‌نگی اسلامی) قه‌زدت جیه‌؟...

زۆر سوپاستان ده‌كه‌م‌
ده‌ستت خۆش بێت بۆ هه‌وڵه‌که‌ت، من پێم باشه‌ به‌شێکی تێدابێت بۆ به‌رنامه‌ نوێکان بۆ داگرتنی ڕاسته‌وخۆ له‌ سایته‌که‌ی خۆتان که‌ ئه‌مه‌ له‌ سایت کوردیه‌کاندا زۆر که‌مه‌ یا هه‌ر نیه‌. جاران سایتی کوردداون هه‌بوو خزمه‌تێکی زۆر چاکی ده‌کرد و لینکی نوێترین به‌رنامه‌ی داده‌نا به‌ کراكه‌وه‌ ڕاسته‌وخۆ بۆ داگرتن له‌ سایته‌که‌ی خۆیه‌وه‌. هیوادارم سه‌رکه‌وتوو بیت.
shanyar supas bo peshnear
bra link danaen ean rastaw xo dae naenn ?
junka awa dadanaen balam awae to daelaet botan shered kaen linkaka ean rastaw xo la web a ka dae bazenn ?
دواى ده ست خوشى وسه ركه وتن براى به ريز من بيم باشه به شى غرائب وعجائبى راسته قينه ى تيدا بيت كه به عربي سايتى تايبه ت به م به شه هه يه...وه هه روه ها باسكردنى ياخودله سه رديها ته كانى كوردستان زانيارى بلاو كردنه وه له سه ريان ..جاهه رجاره ى كونديك يان جونتان بى باش بوو...........دووباره سوباس بو كشت لايه ك
زۆر سوپاس كاك rabunrawa براستی پیشنیاریكی جوانه‌ به‌ جاوان ئاماده‌ی ده‌كه‌ین.
ئه‌مه‌شمان خسته‌ پرۆگرامی كار
سه‌ركه‌وتو بیت
كاكه‌ مازن به‌ بروای من سایت چه‌ند به‌شی تیدابێت كه‌مه‌ به‌س بشی نوكته‌و مه‌ته‌ڵ نه‌بێت
بۆیه‌ هه‌ڵبده‌ له‌م به‌شه‌ بئ كه‌ڵكانه خۆت بپارێزی ئه‌وكات سایته‌كه‌ت زۆر سه‌ركه‌وتو ده‌بێت
ئه‌گه‌ر به‌شی سه‌ته‌لایتیش دانێن خه‌راپ نیه‌
سوپاس برام....
به‌شی سه‌ته‌لایت زور باشه‌ به‌ جاوان.
بلام له‌ مه‌كۆ یان له‌ ویبه‌ كه‌دانیم؟
چاوت خۆشبێت برام
مه‌كۆ باشتر له‌ویب پێویست ناكات
سوپاس هیوا گیان پیشنیاره‌كه‌ت گه‌یشت....
جاوه‌ری پیشنیارو زانیاری زیاترم
سه‌ركهه‌وتو بیت
slaw hawre ean chaware zeatr dakaet
wa gawraman kan ba peshneare barezantan
lagal rezm
کاک مازن ئه‌نگۆ به‌چ زمانێکی وێب مالپه‌ره‌که‌تان داده‌رێژن یه‌عنی برمجه‌ی ده‌که‌ن.ئه‌م پرسیاره‌م هه‌یه‌
دووش
نوکته‌و قسه‌ی خۆشی تێدابیتن گه‌لێک خۆشه‌
supas kak krmanj bo peshnearakat
wa barnama barnama zorn balam hamwean dagaretawa bo
PHP
lagal rezm
من بيم باشه chat كردنی تیدابت
كاك مازن من به‌ راستی له‌ ناخی دڵمه‌وه‌ زۆر ده‌ست خۆشیت لێئه‌كه‌م
پێشنیاری به‌ ڕێزت بۆ سایتێكی به‌وشێوه‌ یه‌ جوان و دیزاین واهه‌ست ئه‌كه‌م
كه‌ ئامانجێكی گه‌وره‌ تێدایه‌ ئه‌ویش خزمه‌ت كردنه‌ به‌ تاكی كوردی

من ته‌نها پێشنیارم ئه‌وه‌یه‌ كه‌ ئه‌گه‌ر ئێوه‌ی به‌ ڕێز لێم وه‌ربگرن
با به‌ شێكی كه‌می سایته‌ كه‌ تایبه‌ت بێ به‌ لایه‌نه‌ ده‌رونییه‌كان .وه‌كو
بونی ئاوات و ئامانخی گه‌وره‌ له‌ ژیاندا،بڕوا به‌ خۆبوون ،خۆ به‌ كه‌م نه‌ زانین،فێربوونی ئارامی مێشك ،یه‌ كتری قبوڵ كردن .چه‌ندین لایه‌نی تر
كه‌ به‌ داخه‌وه‌ تاكی كوردی له‌م لایه‌نه‌دا تێروانینی ته‌م و مژای یه‌ هه‌ندی جار گاڵته‌شی پێیدێ كه‌ له‌ كاتێكیشدا سه‌ر چاوه‌ی به‌خته‌وه‌ری یه‌كانی ئه‌م هێزه‌ نه‌هێنییانه‌ی ناو خودی مرۆڤ خۆیه‌تی كه‌لێی بێئاگایه‌. هیوام وایه‌ كه‌ لێم وه‌ربگیرێ وه‌له‌م بواره‌شدا هه‌وڵ ئه‌ده‌م یارمه‌تیتان به‌م
dast xosh (isra-marag)
peshnearakat gaesht baraste baswda wa batamnae xwa dae danen w wa ba shanazeawa peshnearakan war dagren dast xosh .
---------------
love
chat amash la pelanda haea balam dwae tawaw bwne web saetaka inshala
=----------
supas bo ewa
Smileسلاو كاك مازن من بيم باشه به شيكى تايبه ت به ئاين وبابه ته ئيسلاميه كان دابنين و وابزانم به شى نوكته و مه ته ل كرنك نيه و بيوست ناكات له كه ل ريزم
سلاو بو كاك مازن و هةموو ئةندامان..
من سةركةوتني سيفور كورد لةوةدا دةبينم كة تةنها تايبةتة بةئايتي و تةكنةلوزيا واتة دةرنةجووة لة بةرنامةي خزمةت كردنةكةي....رينماييم بو هةموو ئةو كةسانةي كة سايت دادةنين.. ... با وةك شيوي مجيوي لي نةيةتن.. من نازانم سايتيكي ئايتي ج بيويستيةكي بة بةشي تر هةية (نوكتة - ميوزك - ئايني...............تد) وةكو كاك هيوا ئامازةي بيدا.
ئةوةي كاك مازنيش باسي لي دةكات كة سايتيكي كشتيية... با هةموو جورة بابةتيكي تيدابي..
من بيم باشة بةشيك هةبي بو ناساندني كوفارو سايتة ئايتييةكان + لة فيرزني نويي بةرنامةكانيش جالاك بيت.
بيشنيارةكي ترم ئةوةية.. كة با مةكو ياخود يانةكة زور قةرةبالغ و ديزايني ناريك و زور تيكةل نةبيت و رةنكي ناسك تييدا بةكار يهينريت.. منم ئةو روزة لةمةكؤيةك بةشدار بووم .. تا ئيستا نةجومةتةوة ناوي.. لةبةر ئةوةي هيجي تيناكةم و رةنكةكاني جاوم ماندوو دةكةن. بي موجامةلة دةليم بيويستة هةمووان سود لة مواسةفاتي سيفور كورد وةربكرين.
لاپه‌ڕه‌ : 1 2
لینك