سهیركه ئهمهش كۆنترۆل پانهلی یانهكهته

ئێستا ئهوه ماوه زمانی یانهكهت بگۆریت

من لهبهر نهبوونی زمانی كوردی زمانی عهرهبیم لهم باسه دا دانوه چاوهرێی برادهران ئهكهین كهوا زمانی كوردیمان بۆ بهرز بكهنهوه ههروهك چۆن بهڵێنیان داوه
دوای ئهوه دوباره كرته دهكهینهوه لهسهر (change) دوای ئهوه دواین ههلبژاردن دهست نیشان ئهكهین كه بریتیه له (Control Panel Preferences)

دوای ئهنجامدانی ئهم ههنگاوانهی سهرهوه كارهكهمان سهیڤ دهكهین
پیرۆزه ئێستا یانهكهت ئامادهیه تا كاری لهسهر بكهیت

چاوهروان بن لهم رۆژانه باسی گرتنی سایتێك لهسهر ئینتهرنێت و چۆنیهتی دروست كردنی یانه لهسهری باس دهكهم بهوێنهوه وه داوای لێبوردن ئهكهم گهر ههر كهم و كوریهك ههبێت له باسهكهمدا هیوادارم سودی لێ وهربگرن
داواكاریهكیشم ههیه له برادهران گهر بابهتهكه سودی ههبێت ئهوا جێگیری بكهن بۆ ئهوهی ئهندامان زیاتر سودی لێوهربگرن
بهداخهوه 9 سهیركردن بهلام بهبی جێهێشتنی رهخنهیهك یان پرسیارێك تهنا سهیركردن و بهس بهداخهوه
من يه ك برسيارم هه بو له تؤ كاك مه ريوان منيش جؤن ده توانم وه كو تؤ او ها وينه و سيت ئه به كه دا بنيم له يانه ى كوردستان له بابه تى نويدا
دهستهكانت خۆش بێت كاك مهریوان.. ههمیشه ئهوها گهرموگور بیت
گوڵهكهم كاك MOHAMED ایشالله بهیانی بابهتیك ئهنوسم لهسهر چۆنیهتی نوسینی بابهت چاوهروان به
سوپاس كاك هیمن ایشالله ههر بهردهوام ئهبم بۆ خزمهتی ئهم یانه قهشهنگه
دهست خۆشیت لێده که بهناردنی ئهم بابهته جوانه
هیوادارم سهرکهوتوبی
دهست خۆشیت لێدهكهم كاك (مهریوان) گیان بۆ ئهم بابهته بهسوده هیوای سهركهوتنت بۆ دهخوازم هیوا دارم ههموو خهڵك وهك تۆ بهدڵ سافی خزمهت بكات بێ شاردنهوهی هیچ زانیاریهكز سوپاس.

دةست خوش براي ئازيزيت.........
بة هيواي سةركةوتن.
من زور سودم لةم دةرسةي بةريستان وةركرت .
وة بة هيةاي بابتي زياتر..
جێی خۆیهتی بڵێم ههر بژی و ماندوو نهبیت
ههر بژیت كاك مهریوان
بهڕاستی زۆربهی ئهركهكانت لهسهر شانی من و كاك هێمن سوك كرد ههربژیت و ماندوو نهبیت.
هیوای سهركهوتن و بهردهوامیت بۆ دهخوازم
سلاو بهرێزان
ئهگهر بكرێت چۆنیهتی بهكارهێنانی ئهم سكرپته واته زمانی كوردی رون بكهنهوه من ئهم سكرپتهم لایه. سوپاس
كاكه كيان ئه كه ر توزيك خيراكه ى باشه ماشاءالله ئيمه به به لين
دهسته رهنگینهكات ههر بهردهوام بن
له نووسینی بابهتی وا جوان
هیوادرام سهركهوتوو بیت
كاك مهریوان گیان بهقوربان من چهند پرسیارێك
سهبارهت به دروست كردنی یانه له تۆ دهكهم
له یانهش ئهم پرسیارهنه دهنووسم
هیوادارم ئیزعاجت نهكهم :
1- باسی گۆرینی زمان كردووه
بهس نازانم له كوێ دهگۆرێ
2- چۆن ثیمی یان رووكار دهگۆرێ