بهرێزان وا بڕیارمان داوه له ساڵرۆژی رۆژنامهی سی فۆر كورد له رۆژنامهوه بیكهینه گۆڤار..
بێگومان زۆر هۆكار ههبوو كه له سهرهتاوه بۆچی كردمان به رۆژنامهو بۆ ئیستاش دهیكهینه گۆڤار.. بێگومان ئێمه پێش ههموو شتێك پێویسته سهیری گیرفانی خۆمان بكهین ئهوكات بڕیار بدهین.
پێمان خۆشه ئێوهش راو سهرنجی خۆتان بنوسن و سود مهند بێت بۆ ئێمه و ئێوهش.
تێبینی: وا بڕیاره له ژماره 23 هوه بیكهیته گۆڤار. واته ئێستا ژماره 21 دهرچوهو ژمارهیهكی تریش به شێوهی رۆژنامه دهردهكهین و ئهوكات دهیكهینه گۆڤار..
تكایه سهرنجی خۆت بنوسه..
ده ستتان خۆش بێت كاكه هێمن سه ر كه وتوو بن
به ڵێ باشتره به گۆڤار
به س ئایا ئه م گۆڤاره جه ند لا په ڕه ده بێت؟؟
سوپاس
وا بڕیاره نزیكهی 40 لاپهڕه بێت و سیدییهكی تایبهت بهو بهرنامانهی كه باسی دهكرێت لهگهلدا بێت
دهستهكانتان خۆشبێت بهراستی خزمهتی بهرچاوتان بهكیو بۆردی كوردی كردوه بهراستی گهر بكرێت به گۆڤار ئهمهش داهێنانێكی تره بهراستی من لهوهش زیاترتان لێشك ئهبهم. بهرێزان من ئهم قسهیه دهكهم ههچهنده پهیوهندی به بابهتهكهوه نیه بهلام پێم خۆشه سوپاسی بێ پایانی كاكه هێمن بكهم چونكه یهكهم كتێب له سهر دروست كردنی سایت منی فیضری سایت دروست كردن كرد ئێستاش سوپاس بۆخوا سایتهكی سیاسی جهانی بهرێوه دهبهم كهتهواوی خۆم دامرشتوه بێ ئهوهی سود له شتی ئاماده وهرگرم دوباره به هیوای سهركهوتن بۆ گروپی سی فۆر كورد و تهواوی ئهندامانی یانه.
دةستت خوشبيَت شتيكى جاكت لةزيردةستاية وةهيوادارم رةجاوى نرةخةكةشي بكةن هةرسةركةوتو بي
دةستتان خوش بيت بةراستى روزنامةى c4kurd روزنامةيةكى بةهيز و بيشكوتووة وة بونى ئةم روزنامةية بة كوفار دةبيتة هوى زياتر بيشكةوتنى و بةهيز بوونى و لة هةمان كاتدا تواناى رونكردنةوةى زياترى بابةتةكانى هةية . جاريكى تر دةستتان خوش بيت .
وا بڕیاره نزیكهی 40 لاپهڕه بێت و سیدییهكی تایبهت بهو بهرنامانهی كه باسی دهكرێت لهگهلدا بێت
ئه گه ر وابێت زۆرباشه ده ستتان خۆش سه ر كه وتوو بن
جاوه ڕێی گۆڤاره كه ین...
دهستت خۆش بێت كاك هێمن، ههرچهنده گۆڤار درهنگتر له ڕۆژنامه دهردهچێت بهڵام سوودی زیاتره.
به بۆچونی من گۆڤار باشتره بۆ نوسهرو خوێنهریش
نووسهر ئهتوانێت له بۆشاییهكی زۆردا شیكردنهوه بۆ بهرنامهكانی بكات وه خوێنهریش بهههمان شێوه سوود له شیكردنهوهیهكی ورد ئهبینێت
بهڵام ئهوهشمان بێر نهچێت رۆژنامهی سی فۆر كورد پێشهنگه چونكه تاكه رۆژنامهیه له كوردستان تهنها له بواری ئایتی كار ئهكات
بهبروای من ئهم پێشهنگه بهرنهدات و ئهو داهاته بخاته كار بۆ بهرهو پێشچونی رۆژنامه .....
ئهتوانن لاپهرهكان زیاد بكهن و لاپهرهی یهكهم و ئهخیر رهنگاورهنگ بێت نهك رهش و سپی ...
بههیوای سهركهوتن
سڵاو
بهڕاستی لهجێی خۆیهتی بهڵام ههروهكو لهسهرهوه ووترا كه ڕۆژنامهكهبهرنهدات بهڵام ههر حهقی خۆشتانه بهخوای كاكه
بۆههر بابهتێكی بههێزی من تكایه ههرزوو بیخه ناو گۆڤارهكه ههربهمنیشی مهڵێن بهس عهزم دهكرد ناویشم بنووسرابا هههه هێشتا گێ درێژم نهكڕیه كورتانی لۆ دهكڕم هههههه
كاكه وهعد بی من یهكه كهسك لهكڕینی ولهههربابهتێك بۆشایهك ههبوو یان زانیاری لهسهر بهرنامه ئهوا بهمن بڵێن ئهوشتانه چونكه من زۆر حهزم لهبرنامه و شتی وایه هیوادارم بتوانم ههموو كهلهنێكی بابهتهكان پڕ بكهمهوه
و هیوای سهركهوتن
بۆ مهسهلهی نرخی گۆڤارهكه وا بڕیاره لهگهڵ سیدیهك 2000 دینار بێت. یانی ئێمه به 1250 دهیدهین و دوای تهوزیع و دابهشكردن به 2000 ئهفرۆشرێت.
حهزیش ئهكهم شتێكتان لێ نهشارمهوه كاتێك ئێمه به 1250 دهیفرۆشین ههریهكهیان 1750 دیناری تی دهچێت. واته دهنهیهك بفرۆشرێت ئێمه 500 دینارمان زهرهره. بهڵام ئهوه بۆ ژمارهیهكی كهم.. ئهگهر ئێوه هیممهتێك بكهن و زیاتر بناسێنن و زیاتر بفرۆشرێت ئهوكات رهنگه زهرهر نهكهین.
بۆ مهسهلهی مانهوهی رۆژنامهكه، ئهوهیان ههر زۆر زۆر زهحمهته.. راسته یهكهم رۆژنامهی تایبهت به كۆمپیوتهره له كوردستان بهڵام چهند شتێك وامان لێ دهكات ببێته گۆڤار لهوانه:
له شیكردنهوهی بهرنامهو دانانی سیدی تێیدا ئاسانتره. ئێستا له رۆژنامهكهدا نهمان دهتوانی بهرنامه زۆر شی بكهینهوه چونكه سیدی لهگهڵ نهبوو.
ههروهها بهرگی یهكهمی رهنگاو رهنگ دهبێت ئهویش زهوقێكی تر دهداته گۆڤارهكه.
لهگهل ئهمانهش ئهرشیفكردنی رۆژنامه زۆر زهحمهته.. ئهمه یهكهم رۆژنامهیه كه ژماره كرنهكان بفرۆشرێت چونكه وهكو وتمان رۆژنامه بۆ سفرهو ئوتو بهكاردێت نهك ئهرشیفكردن.
دهركردنی رۆژنامهیهكی 8 لاپهرهیی زۆر زۆر زهحمهته بۆ سێ كهس ههر یهكهمان له بهیانی تا ئێواره خهریكی كارو كاسپین و شهونخونی دهكێشین بۆ ئهوهی دوو ههفته جاریك ئهو رۆژنامهیه دهربكهین. بۆیه نه ئهوهنده پارهمان ههبوو بهرگی بكهینه رهنگاو رهنگ نه ئهوهندشمان ههبوو لاپهڕهكانی زیاد بكهین.
بۆیه له جیاتی دوو ههفته جارێك دهربچێت ئهوه مانگی جارێكهو پارهی ئهو دوو ژمارهیه دهدهین به یهك ژمارهی گۆڤارێك.
گرنگ ئهوهیه باشترین سهرخستن بۆ سی فۆر كورد ناساندن و هاندانی خهڵكه بۆ كڕین و پهیداكردنی.
به ئومێدی ئهوهی به ههمو لایهكمانهوه بتوانین سهركهوتنێك بهم خزمهته به ئهنجام بگهیهنین.
شاد بن
سلاو
دهست خۆشی له ستافی ماندونهناسی سی فۆر كورد دهكام بۆ ئهم بیرۆكهیه
وهكو پێشنیارێك ئهگهر قبولی بكهن گرینگیدان زیاتر به شی كردنهوهی (داتابیس و sql ) كه زۆر پێویسته و زانیاری
ئێجگار كهمه لهسهر ئهم بابهته چونكه ئهگهر تێبینی بكریێت له ههموو سایته كوردیهكاندا بابهتهكان دووبارهن و لهسهر
شیكردنهوهی بهرنامهكانه وه دروستكردنی سایته بهلام زۆر دهگمهن دهتوانی له سایتێكی كوردی زانیاری له سهر داتابیس ببینی زۆر سوباس
zor shteke basha kaka himn gyan la zor kasm prse pyen bash bw bkreta govar balam CD lagalda bet chwnka zorbayan enternetyan nya ta downlod e bkan zor supasss
سلاوبوكاك هيمن.ده ستتان خوش بيت به راستي به لاي من كاريكي زورباشه سي فوربكريته كوفاربه لام هه روه كوسي فوربا2هه فته جاريك ده ربجيت جونكه مانكي جاريك زوره وخوينه راني نيكه ران ده كات.سوباس .
[
size=xx-large]Bale Kareky Zor Basha hewadarm sarkawtwtr bn
Bratan: Soran Ali
[/size]
دهستهكانتان خۆش بێت شتێكی سهردهمی و نوێیه
ههركارێك به ئێمه دهكرێ له خزمهت داینه...
S.@.G
ئهوهی پێویسته ئێوه بتوانن بابهتمان بۆ بنێرن.. چهند ههمهرهنگ بێت ئهوهنده باش و بهسودترو فراوانتر دهبێت
بهلی چاوهروانین بكری به گۆڤار بهلام دهبوایه حكومهتیش ئاوریكی لیبدانایهوه...........
دهست خۆشت لێ دهکهم کاک هێمن له ههموو کاره جوانهکانت به راستی خزمهتێکی بهرچاویت گهیاندوه به خهڵک به تایبهتی له بواری کۆمپیوتهر و ئینتهرنێت ...
بهڵی منیش پێم باشه رۆژنامهی سی فۆر کورد ببێته گۆڤار وه من ئامادهم بۆ ههریارمهتیهک به پێ توانا بۆ بهرهو پێشچونی ئهم گۆڤاره ..،
من پێم باشه له گۆڤارهکهدا بهشێک ههبێت به ناوی تهکنهڵۆجیایی نوێ
لهم بهشهذا باس له نوێترین تهکنهلۆجیا بکات ، چونکه ئهمه دهبێته هۆی ئاگادار بونی خهڵک له نوێترین تهنکهلۆجیا و ئاگاداربوون له پێشکهووتویی ئهو وڵاته ....
وه بهراستی پێویستیشه حوکمهتی ههرێمی کوردستان یارمهتیهکی چاک بدات بۆ دهرچوونی ئهم گۆڤاره چونکه تاکه رۆژنامهی کۆمپیوتهر و سوودی زۆریش به خهڵک دهبهخشێت .
هیوایی سهرکهوتن و بهرهو پێش چوونی گۆڤاری سی فۆر کورد.