سلاو بهڕێزان:
ئایه سی فۆر کورد به چ سکرێپتێک دروست کراوه؟
ئهی یانهی سی فۆر کورد به چ سکرێپتێک دروست کراوا؟
ئهمهوێت سکرێپتی ماڵپهڕهکهی سی فۆر کورد بهکار ببهم بۆ ماڵپهرهکهم
ئهگهر بتوانێت کاک هێمن بۆم بنێرێت سوپاسی ئهکهم
بۆچی وهڵام نیه ئهگهر نام یهنێ پێم بڵێن
سوپاس کاک هێمن ئهی ماڵپهڕهکه؟
ئهمهوێت ماڵپهڕێکی وهک سی فۆر کورد دروست بکهم
پێشتر چ سایتێكت دروستكردوه؟
براکهم پێشتر به php-fusion دروستم کردبوو بهڵام سی فۆر کورد م بینی زۆر جوان بو بۆیه ئهمهوێت به ههمان سکرێپت دروستی بکهم
http://www.zhwanek.com
کاکه هێمن من مهبهستم ئهوه بوو پێم بڵێیت کام سکرێپتت بهکار بردوه بۆ ماڵپهڕی سی فۆر کورد چونکه دهمهوێت منیش بهکاری ببهم بۆ ماڵپهڕهکهم
سی فۆر كوردم بهمانه دروست كردوه
فۆتۆشۆپ + كۆدی پی ئیچ پی + داتابهیسی مایئێس كیو ئێڵ + سی ئیس ئیس
کاک هێمن ئهو سکرێپتهم له کوێ دهست بکهوێت به کاملی؟
دهستان خۆش بێت بهڕاستی جوانه
بهڵام چ سکرێپتێک دهسکاری ئهکهن و بهوشێوهیهی له ئهکهن
نازانم لهو وهڵامهم تی نهگهیشتی؟
فۆتۆشۆپ + كۆدی پی ئیچ پی + داتابهیسی مایئێس كیو ئێڵ + سی ئیس ئیس
دهستكاری هیچ سكریپتێكم نهكردوه.. بهو چوار بهشهی سهرهوه دروستم كردون
زۆر سوپاس کاک هێمن بۆ وهڵامهکهت یهعنی خۆت سکرێپتهکهت دروست کردوه
خۆت کۆدهکانت داڕشتوه
ئهگهر چاوتان پێی ههڵنیایه، بهڕاشكاوانه بیڵێن
بهڕێز فرمێسکی مۆم پێویست ناکات ئهو قسانه بکهیت و پرسیاریشم له بهڕێزت نهکردوه
ههرچنده من وهڵامی بهڕێزت نهیهمهوه بهڵام پێم خۆش بو کاک هێمن ئهم شتانه بزانێت
1_ههموو ژمارهکانی ڕۆژنامهی سی فۆر کوردم لا ئهرشیفه و پهیوهندیشم پێتهوه کردوه بۆ ناردنی ڕۆژنامهکان له 1 تا 10
2_له ساڵی 2005هوه یهکێکم لهو کهسانهی ههمیشه سی فۆر کورد هاوڕێم بوه.
3_ئهو پرسیارهش که کردم کاک هێمن هیوادارم ههڵه تێنهگهیت له خۆشهویستی بۆ سی فۆر کورد پێم خۆش بو ماڵپهڕهکهم وهک ئێوهبێت چونکه سی فۆر کورد ههمیشه هاوڕێم بوه بۆیه بێم خۆش بوو ئهو هاوڕێیهم بهکار ببهم
لهگهڵ ڕێزم بۆ تهواوی گروپی سی فۆر کورد
نا نا بهڕێزم من سی فۆڕ كورد زۆر خۆش دهوێ و ههمیشه هاوڕێشی بوومه،
دواتر من سی فۆر كورد به ماڵی خۆم دهزانم و ئهندامێكم لهو ماڵه،، بۆیه شتێكی ناخۆش لهو ماڵه بكرێ من پێم ناخۆشه.
لهبهر ئهوهش وام ووت لچونكه ههر كهسهو دێت بۆ خۆی دهڵێ ئایا ماڵپهری سی فۆر كورد بهچی درووست كراوه چۆن درووست كراوه به چ بهرنامهیهك درووست كراوه.................... و ههتا دوایییییییییییییی
شتهكه خۆی زۆر ڕوون و ئاشكرایه، كاك هێمن دهڵێت خۆم به پی ئێچ پی درووستم كردووهو هیچ سكرێپتێكم بهركار نههێناوه،،
ئیتر پێویست دهكات ئهم ههموو پرسیاره بێمانایانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (لهگهڵ ڕێزم بۆتۆ)،،
هیوادارم لێم زویر نهبیت، بڕوا بكه حهز ناكهم كهس قسهی ناخۆش به سی فۆر كورد بڵێ..
بهڕێزم پێویست ناکات شتێک که پهیوهندی به بهڕێزتهوه نهبوو وهڵامی بدهیتهوه لا جیاتی ئهوه بابهتێک ئاماده بکهیت سودی ههبێت پێم وابێت باشتره.
باوهڕناکهم بهم قسانهش له پلهو پایهی بهڕێزت بهرز بێتهوه له یانه...بهڵکو پلهی ئهندامان به پێی بڵاو کردنهوهی بابهته دڵنیابه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بهڕێزم پێویست ناکات شتێک که پهیوهندی به بهڕێزتهوه نهبوو وهڵامی بدهیتهوه لا جیاتی ئهوه بابهتێک ئاماده بکهیت سودی ههبێت پێم وابێت باشتره.
دواتر من سی فۆر كورد به ماڵی خۆم دهزانم و ئهندامێكم لهو ماڵه،، بۆیه شتێكی ناخۆش لهو ماڵه بكرێ من پێم ناخۆشه.
باوهڕناکهم بهم قسانهش له پلهو پایهی بهڕێزت بهرز بێتهوه له یانه...بهڵکو پلهی ئهندامان به پێی بڵاو کردنهوهی بابهته دڵنیابه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با دڵنیات بكهمهوه،، من نه بۆ بهرز كردنهوهی پلهو پایه و نه بۆ سوپاس و دهست خۆشی نه قسهو نه بابهت و پهیام دهنووسم، لهبهر ئهوهی ئێمه وهك ئێوه نین، تهنها بۆ ئامانجێكی خۆم خزمهتێك بگهیهنم..
دواتر من نووسیم:
هیوادارم لێم زویر نهبیت، بڕوا بكه حهز ناكهم كهس قسهی ناخۆش به سی فۆر كورد بڵێ..
بهڵام وادیاره جهنابتان هیچ ههستێكی لێبووردهییتان نیه.، ئینجا با ئهوه دوا پهیام بێت لهبهر ئهوهی من حهز بهو موناقهشه بێ بهرههمانه ناكهم.
بهرێزان فرمێسكی مۆم و B52
سوپاس بۆ دڵسۆزی بهرێزتان ....
بهڵام پێویسته رێزیش له یاساكانی بگرن....
له یانهی كوردستان گفتوگۆكردن بهم شێوهیه قهدهغهیه پێویسته له رێگای پهیامی تایبهتهوه چارهسهری كێشهی تایبهتیهكانتان بكهن نهك لهیانه ....
پاشان لای ههموومان ئاشكرایه دروشمی یانهی كوردستان بریتیه له (هی ههمووانه و به ههمووانهوه جوانه ) كهواته به ئێوهو ههموو ئهندامانهوه جوانه ..
سهركهوتوبن